TVAROHOVÝ KRÉM 50g mandlových sušenek, 75ml vaječného koňaku, 175g tvarohu, 1 lžička cukru, 1 lžíce citronové šťávy, 100ml smetany 33%, ztužovač šlehačky Sušenky rozdělíme do 2 sklenic a pokapeme je 1 lžící koňaku. Tvaroh, zbytek vaječňáku, cukr a citronovou šťávu utřeme dohladka. Smetanu vyšleháme do tuha, během šlehání přidáme podle potřeby ztužovač. Šlehačku vmícháme do krému, rozdělíme do sklenic a až do podávání necháme na chladném místě. PISTÁCIOVÝ KRÉM 8 plátků bílé želatiny, 100g pistáciových jader, 4 žloutky a 4 bílky, 75g cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 200ml mléka, 250ml smetany 33%, 130ml vaječného koňaku Želatinu namočíme, pistácie umeleme. Žloutky, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny, přidáme 150ml mléka a 90g pistácií. Želatinu vymačkáme, rozpustíme a smícháme se zbytkem mléka, přidáme do pěny a dáme do chladu. Bílky a 200ml smetany vyšleháme do tuha a vmícháme do krému. Necháme v chladu aspoň 6-8 hodin (nejlépe přes noc). Zbytek smetany ušleháme s vaječným koňakem. Z krému vykrojíme noky, přelijeme ochucenou šlehačkou a posypeme zbytkem pistácií.