Vejce ušleháme se 70g sladidla do pěny, vmícháme rozehřátý vlažný tuk a mouku s prdopeč a kakaem. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného plechu s vyššími okraji. Pečeme při 170°, 25 minut. Korpus necháme vychladnout a potřeme ho tenkou vrstvou zavařeniny. Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě a pak ji rozpustíme v horké vodní lázni. Jogurt ušleháme se 60g sladidla, smetanou, vanilkovou esencí a se želatinou, a krém rovnoměrně rozetřeme na korpus. Tři meruňky si dáme stranou a zbylé rozložíme na korpus. Necháme v lednici 2 hodiny tuhnout. Želé připravíme podle návodu, přelijeme jím moučník a necháme v lednici další 4 hodiny tuhnout. Hotový moučník nakrájíme na řezy a ozdobíme šlehačkou a kouskem meruňky.