Tofu nakrájíme na plátky a namočíme je v mléce. Obě mouky prosejeme na hromádku na vál, ve středu uděláme důlek, rozdrobíme do něj droždí, posypeme cukrem a zalijeme troškou vlažné vody. Směs v důlku rozmícháme a necháme zakrytou ubrouskem na teplém místě 15 minut kynout. Okraje mouky osolíme, přilijeme olej a pomocí vlažné vody zaděláme vláčné těsto. Opět je necháme pod utěrkou 50 minut kynout. Připravené těsto rozválíme na pomoučeném válu na kulatý plát a přendáme na plech vyložený pečícím papírem potřeným olejem. Tofu vyjmeme z nálevu, korpus potřeme kečupem rozmíchaným s utřeným česnekem a solí. Střídavě jej poklademe na plátky nakrájenými rajčaty , tofu, cibulí a cuketou, nakonec posypeme bazalkou. Pizzu pečeme při 220° 15-20 mnut.