Staňte se našimi fanoušky na:

DIA Tlačenka - 50g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

V 7 dl vody uvaříme oloupanou cibuli, bobkové listy, kuličky pepře, nové koření a maso doměkka. Maso vyndáme, vývar scedíme a ochutíme octem, solí a sladidlem (v tomto případě můžeme i cukrem, protože je ho zanedbatelné množství) a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na malé kostičky. Zleninu 5 minut povaříme, scedíme, zprudka zchladíme a v ledové vodě necháme úplně vychladnout. Želatinu zalijeme 3 dl vody a necháme nabobtnat, pak ji ve vodní lázni rozpustíme a vmícháme do vychladlého vývaru. Obdélníkovou formu (nejlépe větší na biskupský chlebíček) vyložíme mikrotenovou fólií. Do želatinové hmoty vmícháme zeleninu a maso, dochutíme pepřem a mírně přisolíme. Směs nalijeme do formy a necháme v chladu tuhnout, nejlépe přes noc.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |25. června 2013
tlačenku máme rádi Odpovědět
lucahal |23. června 2013
tlačenky a sulci miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!