Staňte se našimi fanoušky na:

Dijonské hrušky

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z oloupaných rozpůlených hrušek vykrojíme jádřince, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do vody oslazené medem. Podusíme doměkka, necháme odkapat a vychladíme. Do důlků po jádřincích dáme trochu marmelády, navrstvíme zmrzlinu a můžeme posypat opraženými mandlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!