Staňte se našimi fanoušky na:

Divočák s rýži Basmati

Autor receptu: Pavka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do hrnce či pekáče si dáme olej, nakrájenou cibuli a kdo má rád může být i trocha špeku. Na prkénku si nasolíme, opepříme, trošku okmínujem kančí maso. Nakonec ho ještě posypeme kořením na divočinu. Vložíme jej do pekáčku a ještě přidáme jalovec, pár kuliček nového koření, bobkový list a zalijeme trocha vodou, přikryjem pokličkou a dáme do trouby dusit do změknutí. Samozřejmě hlídáme a pravidelně podlíváme vodou ať se maso nespálí... Jakmile je maso hotové, vyndáme jej a šťávu zahustíme moukou s vodou do které jsme si sypli trošku kari koření. Zahustíme a případně dochutíme, přidáme maso do omáčky a můžeme podávat. Kromě rýže basmati jako přílohy je také výborný brambor či knedlík a dušené či zadělávané zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |21. ledna 2014
1++++ Odpovědět
Peggy89 |27. listopadu 2013
vypadá to dobře Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
Georgina |25. listopadu 2013
dobré Odpovědět
Hanina |22. listopadu 2013
mňamka Odpovědět
Basfulka|2. února 2014
dělala jsem v pomalém hrnci 10 hodin low (1. stupeň) a ta vůně je úžasná. Už se těším na oběd :-) Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!