Staňte se našimi fanoušky na:

Divoká kachna s broskvemi a jeřabinami

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu rozdělíme na čtyři díly, maso osolíme posypeme pepřem a drceným novým kořením. Jednotlivé porce zabalíme do plátků slaniny, vložíme do pekáčku, podlijeme vínem a zvolna upečeme doměkka. Na konci na každou porci položíme půlku broskve a lžíci jeřabin a ještě krátce společně prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!