Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrá domácí jahodová zmrzlina

Autor receptu: milmach (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody zbavíme stopek, umyjeme a necháme zmrazit. tak, aby nebyly úplně zmrzlé. Pokud máme již úplně zmrzlé jahody, necháme je chvíli povolit. Do vyšší nádoby dáme jahody, přisypeme vanilkový a moučkový cukr - dle chuti a přilijeme mléko. Rozmixujeme do hladké hmoty tuhé tak, aby držela tvar (pokud by byla hmota příliš tuhá, přilijeme trochu mléka) a ihned podáváme. dle fantazie ozdobíme. Můžeme použít i kompotované jahody, které zmrazíme a tím můžeme přidat méně cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Peggy89 |29. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
wieruska |23. listopadu 2013
chutné Odpovědět
jobovab |23. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
daramacho |21. listopadu 2013
dobré Odpovědět
Jana 9|25. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!