Staňte se našimi fanoušky na:

Dobře naložený hermelín

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na 1 várku budete potřebovat: 3 hermelíny, 1/2 litru oleje, 2 feferonky, 1 cibuli,2 bobkové listy, 1/2 česneku, barevný celý pepř, nové koření, tymián, papriku sladkou, sůl Hermelíny si rozkrojte na půl a středy posypte červenou paprikou. Česnek smíchejte se solí a rozdělte do středů hermelínů. Na to pak poklaďte na kolečka nakrájenou cibuli a feferonky. Hermelíny zmáčkněte zpátky k sobě. Do zavařovací sklenice nalijte 1/4 litru oleje, přidejte do něj na kolečka nakrájenou cibuli, část koření, tymiánu a feferonek. Opatrně vkládejte hermelíny, koření, cibuli a zalívejte olejem až bude vše ponořené. Na tmavém místě nechte při pokojové teplotě zrát 2 týdny, potom přendejte do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |25. listopadu 2014
tuto lahůdku milují mé dospělé děti - takže podle Vás nakládám a čekám na úspěch Odpovědět
šanela |25. srpna 2014
vypadá perfektně Odpovědět
JIHOR |18. srpna 2014
skvělé Odpovědět
Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
nemá chybu Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
PetulkaH |4. srpna 2014
vyzkouším Odpovědět
krups|1. ledna 2015
může to být dobrůtka, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!