Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrý zdravý kečup

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata, jablka a cibuli nakrájíme na kousky a necháme rozvařit se všemi ostatními surovinami. Feferonky dávat nemusíme. Necháme vychladnout a rozmixujeme. Můžeme přepasírovat. Celou dávku promícháme, aby byla stejná hustota. Dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80°C. Smíchaný s tatarkou je dobrý k uzené rybě, smíchaný s hořčicí k uzenině. Přidávám foto, aby byl vidět celý postup. na 1. jsou vidět hlavní suroviny, na 2. s kořením, na 3. je rozvařená směs, na 4. připravená v mixéru, na 5. umixovaná, na 6. přepasírujeme a na 7. celé to promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |28. září 2013
vyzkouším, perfektní recept Odpovědět
Lucie Dubská |20. září 2013
Ráda vyzkouším :) Odpovědět
b* |18. září 2013
vyzkoušeno Odpovědět
Hanina |16. září 2013
děkuji Odpovědět
allys89 |15. září 2013
super recept ;) Odpovědět
piskotka |15. září 2013
dobré Odpovědět
b* |13. září 2013
like Odpovědět
allys89 |11. září 2013
ta první fotka je kečup? :)) Odpovědět
pes |10. září 2013
fajn Odpovědět
wieruska |4. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!