Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí arašídová pomazánka

Autor receptu: skvarek000 (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Arašídy nasypeme do mixéru a mixujeme. Celý proces trvá minimálně 10 minut, záleží na výkonnosti mixéru, takže buďte trpěliví :) Nejprve vám vznikne sypká směs, po chvíli začne směs dostávat kašovitou konzistenci. Je třeba během přestávek v mixování (aby se vám mixér nepřehřál) průběžně stírat pomazánku ze stěn mixéru. Až bude dílo hotové a pomazánka bude mít vámi požadovanou konzistenci, dochutíte si jí dle vlastní chuti solí, cukrem a podle své vůle můžete přidat olej, chcete-li mít pomazánku řidší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |29. řijna 2014
přesně tak!!!! 1++++ Odpovědět
skvarek000 |29. řijna 2014
U domácí přesně víte, co v ní máte :-) Odpovědět
Annett |29. řijna 2014
Kupuji sice v obchodě, ale domácí musí být luxus, přidávám na marmeládu do palačinek a chuť palačinek je pak famózní :-) 1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!