Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Baileys(náš oblíbený)

Autor receptu: Michaela Vavrlová (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Navíc ještě budem potřebovat 2 krabičky neslazeného mléka tatra(nešlo mi to už přidat k surovinám) 2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce,zalijeme vodou,aby byly potopené a mírným varem vaříme asi 2 hod.Necháme vychladnout(v žádném případě neotvíráme horké!!!) Na suché teflonové pánvi opražíme kokos dorůžova a ještě horký ho v misce smícháme s neslazeným tatra mlékem.Necháme 24 hodv lednici.ruhý den slijemepřes plátýnkoa dobře vyždímáme,kokos vyhodíme nebo můžem použít do bábovky.Smícháme svařené slazené mléko ze kterého vznikl hustý karamels kokosovým mlékema vanilkovými cukry nejlépe v mixérua postupně přiléváme rum(podle chuti).Slijeme do láhvi.Pokud ho ihned nevypijete,vydrží v lednici i několik měsíců ;o)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Renata 9 |29. dubna 2014
mnám Odpovědět
allys89 |11. září 2013
super ;) Odpovědět
eviti |14. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Aggie|15. května 2013
super, mám ráda :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!