Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí bílý jogurt

Autor receptu: klara4 (252 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme vodu. Dále do hrnce nalijeme mléko a dáme ho ohřát na sporáku na teplotu 36°-37°C. Když je mléko ohřáté, nasypeme do něj cukr a vyškrábeme jogurt do hrnce. Jogurt pořádně rozmícháme. Ztlumíme sporák na minimum a necháme 5-6 hodin ohřívat. Poté můžeme jogurt podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hanulka1994 |3. března 2013
vyzkoušim :)) Odpovědět
Tea |3. března 2013
Domácí jogurty jsou moc dobrý.:) Odpovědět
hella|5. května 2014
Tu vodu nalít asi do mlékovaru? Do mléka asi ne. Jak tedy? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!