Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí bramborové knedlíky

Autor receptu: takaya (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vařené, oloupané a vychladlé brambory nastrouháme a se žloutkem, vejcem, solí, krupicí a moukou zpracujeme vláčné těsto. Těsto na pomoučeném vále zformujeme na dva válečky o průměru 5 cm dáme do vroucí osolené vody. Doporučuji, dejte si vodu vařit dostatečně předem. Vaříme cca 20 minut. Občas promícháme vařečkou, aby se nepřichytili ke dnu. Po vyndání nakrájíme na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kulajda |25. listopadu 2013
ráda ochutnám Odpovědět
jana.h |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
MsGracia |2. března 2013
Určitě vyzkouším. Recept předám i mamince mojeho. Dělává si domácí knedlíky. Odpovědět
takaya |1. března 2013
Tea: to rozhodne :) Odpovědět
Tea |1. března 2013
Domácí jsou mnohem lepší než z pytlíku :-) Odpovědět
barbara3|15. května 2013
Ukládám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!