Suroviny: BUCHTIČKY: 3 hrnky polohrubé mouky, 3/4 hrnku teplého mléka, 4 lžíce cukru, 4 lžíce rozpuštěné hery, 1/2 kostky droždí (20g), 1 vejce, špetka soli, 1 vanilkový cukr. KRÉM: 650ml mléka, 1 vanilkový pudinkový prášek, 3 lžíce cukru. Postup Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme mouku se špetkou soli, přidáme zbytek cukru a vanilkový cukr, citr. kůru, promícháme a přidáme heru, kvásek a mléko, ve kterém jsme rozšlehali vejce. Vypracujeme hladké těsto a necháme alespoň 1/2 hodiny v teple vykynout. Po vykynutí dáme těsto na pomoučený vál, propracujeme a tvoříme malé buchtičky, které vkládáme na vymaštěný plech těsně vedle sebe. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 C do zlatova. Na talíři přeléváme krémem. Krém: 500ml mléka dáme vařit. Ve zbytku (150ml) rozkvedláme pudinkový prášek, cukr a rum a nalijeme k mléku na plotně. Vaříme do zhoustnutí.