Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí čerstvé listové těsto

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Zvlášť vypracujte dvě hladká těsta z 1. a 2. vrstvy. 1. vrstva - 250 g hladké mouky, 250 g másla 2. vrstva - 250 g hladké mouky, 1 vajíčko, špetka soli, 3 lžíce teplé vody a 1 lžíce octa Těsto 2. vrstvy vyválejte na placku, položte na něj vrstvu 1, zabalte do balíčku a pak do potravinové folie a dejte do lednice na 15 minut. Vyndejte, vyválejte na větší placku, poskládejte na čtvrtiny. Zpět do lednice na 15 minut, vytáhněte, vyválejte, poskládejte na čtvrtiny. Zpět do lednice a opakujte ještě jednou a máte vlastní čerstvé poctivé listové těsto.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |4. dubna 2015
ukládám Odpovědět
jaroslav.hulka |24. listopadu 2014
Také vyzkouším Odpovědět
piškot |22. září 2014
dělám z kupovaného tak zkusím tohle Odpovědět
mochomůrka |16. září 2014
výborné Odpovědět
Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
60danuta|22. řijna 2015
Zajímavé, zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!