Staňte se našimi fanoušky na:

DOMÁCÍ CHLEBA KMÍNOVÝ HRNKOVÝ

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z ingrediencí vymíchám tužší - základní těsto, zakryji utěrkou a nechám 8-12 hodin kynout. Dělávám to večer a ráno už jen upeču: Troubu si předehřeji na 230°C, nechám rozehřát i varnou mísu a do horké dám těsto, přikryji vrchním dílem a peču 30 minut. Potom oddělám vrchní díl a nechám dalších 15 minut dopéct křupavou kůrku. Je výborný a podle chuti buď udělám jen tento kmínový, nebo přidávám různá semínka jako sezam, loupanou slunečnici atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. září 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!