Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí chleba podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny sypké suroviny promícháme a přidáme vodu.Zaděláme a necháme kynout 6-8 hod. Když mám těsto v teple-dělám chleba třeba po 2hod. Vykynuté těsto dám na vál a vytvořím pecen.Dám do přdehřáté zapékací misky. Přiklopený chleba peču 30min,poté odkryju a peču ještě 15 min. Upečený vyndám na mřížku a nechám vychladnout. Mouku míchám 2:1 hladká a chlebová,přidávám dýňová a slunečnicová semínka,škvarky,cibulku-dle fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |6. června 2013
výborný Odpovědět
T3r3z |5. června 2013
Skvělé :-) Odpovědět
Michi |4. června 2013
like Odpovědět
bresta|7. června 2013
Je to chleba bez hnětení a je výborný.Dělám jej i 2x týdně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!