Mouku prosijte na vál, přidejte nakrájené změklé máslo, žloutky, přilijte vodu i ocet a vše důkladně prohněťte. Vypracujte hladké tužší těsto., vložte je do lednice a nechte je odpočinout, nejlépe do druhého dne. Odpočinuté těsto rozválejte na plát silný asi 3 mm a rozkrájejte ho na proužky široké 1,5 cm. Naviňte je na kovové trubičky potřené tukem. Vložte je do vyhřáté trouby a pečte při 180 stupních asi 10 minut dozlatova. Po zchladnutí těsto z trubiček sejměte. Bílky vyšlehejte do polotuha, dejte je do horké vodní lázně a postupně zašlehávejte cukr. Vyšlehejte na pevný sníh, vyjměte z vodní lázně a ještě chvíli šlehejte do úplného vychladnutí. Připravený sníh dejte do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a naplňte jím kremrolky. Hotové zákusky můžete ještě pocukrovat moučkovým cukrem.