Staňte se našimi fanoušky na:

Domací čokoládová zmrzlina

Autor receptu: m.vojtusova (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mléko s cukrem dáme vařit a když už vře, přidáme na kousky pokrájenou čokoládu a proseté kakao.Tuto směs dáme bokem, už nevaříme a mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout. Zatím si vyšleháme smetanu a vmícháme do vychlazeného krému.Pokud máte zmrzlinovač, tak zmrzlinu dokončete podle návodu k němu a pokud ne, tak nalijte krém do vhodné uzavíratelné nádoby na mražení a dáme do mrazáku na 5 hod.. Během mražení je vhodné, pokud se zmrzlina promíchá, aby se netvořily krystalky. Ze začátku každou čtvrthodinu a pak každou půlhodinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
evahu |14. prosince 2013
dobrota Odpovědět
K.Vladka|14. listopadu 2016
časem vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!