Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Crème fraîche

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na 1 kelímek "Crème fraîche" budete potřebovat: 1 kelímek 31- 40% šlehačky a 2 lžíce podmáslí V misce vše smíchejte, nechejte na teplém místě zakryté čistou a suchou utěrkou. Po nějakých 16-24 hodinách hmota pěkně ztuhne (pozor! měla by si ale stále zachovat mírně tekutou konzistenci), v ten moment zamíchejte a uložte do ledničky, kde vám vydrží až 1 týden.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |25. srpna 2014
zajímavé Odpovědět
Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Alma |27. července 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!