Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jablečný ocet

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Kilo jablek nastrouháme se slupkou i jádřincem, dáme do skleněné nádoby a zalijeme 3l vody (asi 5cm nad jablka). Přiklopíme víčkem a necháme týden na teplém místě. 2x denně promícháme. Po týdnu scedíme, vymačkáme a dáme na 14 dní do tmy (do špajzu). Pak přecedíme a v uzavřených lahvích uchováváme v ledničce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |4. dubna 2015
ukládám Odpovědět
Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!