Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jablečný štrůdl

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

mouku,smetanu a tuk spracujeme v těsto které rozválíne ,potřeme tukem,posypeme strouhankou,položíme nastrouhané jablka,posypeme vanilkovým cukrem,krystalovým cukrem a skořicí zasypeme trochou strouhanky a přeložíme.Kraje založíme do spodu přeložíme na plech a potřeme rozšlehaným vajíčkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aťka |17. února 2014
Také takový dělám- je dobrý- zase něco jiného něž z "lístkového" těsta. Odpovědět
sari |6. února 2014
:-) Odpovědět
alena.bartunkova.180|13. prosince 2013
štrůdl miluji, vyzkouším tento recept ráda Odpovědět
alenab|30. listopadu 2013
štrůdlíky můžu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!