Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jahodová zmrzlina

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jahody odstopkujte, omyjte, větší přepůlte nožem a dejte do širší mísy. Do zmrzliny můžete zužitkovat i lehce přezrálé plody. 2) Šťouchadlem na brambory jahody rozmačkejte, přidejte mascarpone, promíchejte a nakonec přilijte kondenzované mléko. 3) Směs přendejte do formy na terinu, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte přes noc do mrazáku. Kopečky podávejte s cukrářským zdobením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mona22 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Ellinka5 |11. května 2013
100% vyzkouším Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
pajunc |16. dubna 2013
super, otepluje se, recept se bude hodit :-) Odpovědět
monies87 |19. února 2013
super Odpovědět
dajul |13. února 2013
vypadá hezky, vyzkouším už teď mám na ní chuť Odpovědět
klara4 |13. února 2013
dala bych si Odpovědět
liza |8. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
K.Vladka|16. června 2017
ukládám a příští týden udělám :-) Odpovědět
psalena|18. dubna 2014
Mám uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!