Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jahodová zmrzlina

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Jahody odstopkujte, omyjte, větší přepůlte nožem a dejte do širší mísy. Do zmrzliny můžete zužitkovat i lehce přezrálé plody. 2) Šťouchadlem na brambory jahody rozmačkejte, přidejte mascarpone, promíchejte a nakonec přilijte kondenzované mléko. 3) Směs přendejte do formy na terinu, přetáhněte potravinářskou fólií a dejte přes noc do mrazáku. Kopečky podávejte s cukrářským zdobením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!