Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jahodový sirup

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zhruba 1 kg omytých jahod ve vrstvách prosypte 900 g cukru (končit byste měli cukrem). Na chladném místě nechte 3 až 4 dny stát. Poté sceďte uvolněnou šťávu. K jahodám přidejte 80 ml vody a mírným tlakem je vylisujte. Obě šťávy slijte, přefiltrujte a zahřejte k mírnému varu. Přidejte 10 g kyseliny citronové a dvě minuty povařte. Uchovávejte v chladu v uzavíratelné láhvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |22. července 2014
***** Odpovědět
milmach |23. června 2013
dobré Odpovědět
laetti |14. května 2013
bezva nápad Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
musim vyzkouset Odpovědět
gwendy |4. května 2013
mňam Odpovědět
majdik1515 |29. dubna 2013
určite vyzkouším Odpovědět
pajunc |3. dubna 2013
dekuji za inspiraci :-) Odpovědět
Dita10|26. února 2013
vypadá úžasně určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!