Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kečup - lepší než kupovaný

Autor receptu: Maybay (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce vložíme nakrájená a umytá rajčata - nejlépe hodně zralá, jablka i se slupkou (bez jádřince), česnek a cibuli nakrájenou nahrubo. Přidáme koření, ocet, cukr. Vaříme cca půl hodiny, až je směs hustá a rajčata rozvařená. Vyndáme koření a směs rozmixujeme. Ještě horký kečup nalijeme do skleniček a sterilujeme 20 minut při cca 100 stupních. Po otevřeni uchováváme v chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kojaníček |12. prosince 2013
taky dělám, mám ráda pod kontrolou, co jíme Odpovědět
BarusatkoG |17. řijna 2013
Ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!