Do mísy přesejeme mouku a uděláme do ní důlek, do kterého vložíme rozdrobené droždí. Přidáme cukr zalijeme částí vlažného mléka a dáme na teplé místo nakynout. Poté přidáme žloutky, sůl, nastrouhanou citronovou kůru, rum a zbytek vlažného mléka. Dobře vymícháme na hladké vláčné těsto, přikryjemeho a dáme na teplé místo vykynout. Poté těsto vyválíme na pomoučeném válu na plát silný asi centimetr. Z půlky těsta vykrajujeme kolečka o průměru cca 10 cm. Na druhou polovinu těsta naneseme stejný počet dávek džemu, jako máme vykrájených koleček. Vykrojená kolečka přiložíme na džem a stiskneme obě části těsta spojíme. Vykrojíme naplněné koblihy, které opět necháme vykynout. Nakonec koblihy smažíme dozlatova na rozpáleném tuku po obou stranách. Poté tuk necháme okapat. koblihy sypeme cukrem a můžeme je podávat.