Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kremáček

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pudink uvaříme podle návodu, necháme trochu vyhladnout . Po vychladnutí (pudink nesmí ale stuhnout)přidáme tvaroh a vanilkový cukr můžeme přidat i vyšlehanou smetanu a vše vyšleháme do hladka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
zdenka.r |2. srpna 2013
ukládám Odpovědět
jobovab |28. července 2013
chutné Odpovědět
wieruska |22. července 2013
dobré Odpovědět
Lenny |21. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!