Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Langoš

Autor receptu: MarTina096 (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme vlažné mléko, lžičku cukru a lžíci hladké mouky. Poté rozdrolíme droždí, zamícháme a necháme asi 10 minut vykynout. V míse smícháme hladkou mouku, smetanu, špetku soli a sodu. Přidáme vykynutý kvásek, umícháme těsto a ihned bez nechání vykynout tvoříme bochánky, které roztahujeme na požadovanou velikost a v pánvi na rozpáleném oleji smažíme po obou stranách. Na potírání langoše si uděláme směs. V hrnečku rozmícháme trochu vody nebo oleje se solí a prolisovaným česnekem a touto směsí osmažené langoše potíráme. Můžeme poté přidat kečup, sýr apod. Přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |7. řijna 2014
ano 1+++ Odpovědět
petrapo |15. listopadu 2013
dala bych si, dala! Odpovědět
Lucinka34 |15. listopadu 2013
langoše miluju 1+ Odpovědět
Januse |13. listopadu 2013
tak to můžeme je to dobrota Odpovědět
any20 |2. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
slava |26. řijna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!