Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lučina, opravdu výborná

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po 24 hodin v lednici. Hotovou Lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Měla by takto uchovaná vydržet docela dlouho.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

adriana.kohutova|12. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!