Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Lučina

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Pro kojence
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
181× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. do utěrky vyklopíme jednu velkou Hollandii, přikryjeme pokličkou, a dáme na 24h do lednice. Po 24h máme v utěrce cca 250g pomazánky, a dole v kastrolu je zdravá syrovátka. Někdo míchá Jogurt s cca 100ml smetany ke šlehání, ale nám chutná i takto

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vranceska|29. května 2013
Dobrá do práce na svačinky,výborný.Dávam palec nahoru :) Odpovědět
lucia.judakova|15. května 2013
určite vyskúšam Odpovědět
magic11|10. května 2013
vyzkouším Odpovědět
šupina73|9. května 2013
určitě zkusím Odpovědět
uuu|8. května 2013
zajímavé, asi zkusím, lučinu mám ráda Odpovědět
Naty83|8. května 2013
to musím vyzkoušet :-) Odpovědět
croky|6. května 2013
zkusím Odpovědět
svetbel|1. dubna 2013
Také už jsem několikrát dělala. Jogurt vyklopím jen na hustší síto, utěrku nedávám. Syrovátku používám na zadělání chleba. Odpovědět
vrbkovalibuse|15. března 2013
užjsem dělala několikrát a taky jen z jogurtu (dva velké), následně část ochutím bylinkovým kořením od Nikalu a druhou čát jsem použila do oblíbeného "Tiramisu" ...jedním slovem jemné, chutné lepší jak tvaroh Odpovědět
milena.puschova|14. března 2013
vynikající. Už jsem dělala a sýr nemá chybu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!