Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí Lučina

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Pro kojence
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
181× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. do utěrky vyklopíme jednu velkou Hollandii, přikryjeme pokličkou, a dáme na 24h do lednice. Po 24h máme v utěrce cca 250g pomazánky, a dole v kastrolu je zdravá syrovátka. Někdo míchá Jogurt s cca 100ml smetany ke šlehání, ale nám chutná i takto

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

doxunka|12. ledna 2014
++, rychlovka Odpovědět
barbora 3|10. ledna 2014
super Odpovědět
Beátka|2. ledna 2014
vyskúšam Odpovědět
stanislav.boranek|13. prosince 2013
vyzkouším, Lučinu mám rád, snadný recept Odpovědět
Lucisek92|26. listopadu 2013
Vyzkousim Odpovědět
dasa.hulova|19. listopadu 2013
joooo taky jí dělám takto :-) fakt dobrý Odpovědět
alena.dvorakova.73|15. listopadu 2013
Velký 10% smetanový jogurt ušlehat s 31% smetanou a nechat okapat na sítku s utěrkou 24 hod. Je to lepší,než kupovaná lučina... Odpovědět
marie.simkova3|15. listopadu 2013
Už vím Odpovědět
marie.simkova3|15. listopadu 2013
Co je Hollanddi Odpovědět
lenka.kosova.334|1. září 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!