Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí majonéza podle babičky

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do šlehací mísy dáme celé vejce,dvě lžičky plnotučné hořčice,špetku soli,trošku pepře(všechny ingredience musí mít stejnou teplotu),a začneme šlehat,při šlehání pomaličku přidáváme olej,až je to tak husté jak potřebujeme.Tento základ se velice dobře hodí na přípravu různých dresingů a tatarské omáčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Arabela |24. června 2013
1+++ Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
mňam Odpovědět
aB |31. května 2013
luxusní fotka Odpovědět
zdenkai |30. května 2013
ale dalo mi to práci,než jsme přišli na to jak to udělat.... Odpovědět
Jan |29. května 2013
Je to moc hezký recept, jistě to je mňamka. Uložím jej a každopádně co nejdříve vyzkouším. Zdeni, díky. :-) Odpovědět
Aggie|31. května 2013
super.... zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!