Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí malinové koblihy

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Z vlažného mléka, droždí, trochy mouky a cukru necháme vzejít kvásek - trvá to tak 10 minut. 2) Poté zapracujeme mouku, rozpuštěné máslo, vejce a cukr. 3) Těsto by mělo být hladké. 4) Necháme kynout na teplém místě aspoň hodinu. 5) Těsto poté rozdělíme na části a vyválíme na tloušťku 1 cm. 6) Budeme potřebovat dvě vykrajovátka o průměru 6 cm. 7) Vykrajujeme kolečka, plníme malinovým džemem a přiklopíme druhým kolečkem. 8) Necháme 30 minut kynout. 9) Smažíme v oleji - množství oleje by mělo dosahovat do poloviny koblih. 10) Papírovým ubrouskem odsajeme přebytečný tuk a pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
Fíííra |23. července 2015
dobré Odpovědět
asona |3. července 2015
66++ Odpovědět
objev |15. června 2015
Lepší než kupované - náplň můžete samozřejmě zvolit podle sebe Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!