Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí mléčný marcipá

Autor receptu: dagmar.gebauerova.9 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukr a sušené mléko prosejeme, přidáme vodu, aroma a med. vypracujeme hladké těsto (pokud se drolí přidáme vodu pokud je řídké cukr a mléko, každý saje jinak takže s vodou opatrně !!!!!) takový můj fígl, až bude hmota jakž takž v celku potřete si ruce 100% tukem nebude se pak lepit je vhodný na potahování i tvarování

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |14. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
Peggy89 |14. listopadu 2013
marcipán mám ráda Odpovědět
petrapo |13. listopadu 2013
my taky rádi marcipán!! Odpovědět
kockaviky |13. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucinka34 |12. listopadu 2013
Marcipán miluju 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!