Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |16. června 2013
1*** Odpovědět
martinnatr |8. června 2013
uložím Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
slava |7. června 2013
krásné Odpovědět
DAMI |5. června 2013
krásné Odpovědět
lucka9 |30. května 2013
krásné Odpovědět
maruskaji |29. května 2013
Ukládám. Odpovědět
Barficka |28. května 2013
co je CERA? a mandlové aroma nepřidáváte? Odpovědět
stefkova.lenka |21. května 2013
zkusím taky nějaké to zvířátko "uplácat" :) díky za tip Odpovědět
beaa |16. května 2013
krasne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!