Staňte se našimi fanoušky na:

Domáci mliečny marcipán na modelovanie

Autor receptu: Janka D. (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cukor so sušeným mliekom zmiešame a po kvapkách pridávame vodu,pokiaľ sa celá zmes nespojí a je tvarovateľná. Po zmiesení pridávam ešte za lyžičku CERY,marcipán ostane krásne lesklý a nelepí sa. Túto hmotu používam aj na poťahovanie celej torty. Pripadá mi ako K2 konzistenciou,ale lepšie schne a je vhodná aj na ružičky,lebo krásne drží. Keď ju vyberiem z chladničky,nemusím ju dávať do mikrovlnky,dá sa krásne rukami rozpracovať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |31. března 2013
super, děkuji :-) Odpovědět
kikinqa.boc |31. března 2013
zkusím Odpovědět
kote19 |30. března 2013
naádherný :) Odpovědět
Yvajs |29. března 2013
skusime Odpovědět
Janka D. |29. března 2013
ďakujem Odpovědět
renda9 |29. března 2013
krásné Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
jana.h |22. března 2013
ten je hezký Odpovědět
dajul |22. března 2013
hezké..jen nevím kde koupím ten kukuřičný sirup, ještě jsem to nikde neviděla Odpovědět
Romik |22. března 2013
Krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!