Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí mortadella

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček a česnek semeleme, do toho přidáme Podravku, pepř, sůl, vajíčka a podle chuti přidáme pistáciová jádra. Důkladně promícháme a necháme asi hodinu odležet. Po odležení směs naplníme do střívka na tlačenku a zavážeme na obou koncích. Dáme do vařící vody a necháme hodinu "táhnout". Po hodině vyndáme a necháme vychladnout. Nakonec rozbalíme a nakrájíme na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |7. června 2015
To chválím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!