Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí nakládaný hermelín

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny podélně nakrájíme na poloviny a všechny vnitřní plochy silněji pomažeme utřeným česnekem se solí a paprikou a zase tyto půlky spolu spojíme (přitiskneme na sebe) a ještě rozkrojíme na půlky příčně. Půlky upravených hermelínů naskládáme do sklenice spolu s bobkovými listy, novým kořením a pepřem (případně i hořčičným semínkem). Feferony nakrájíme na proužky, cibuli také na běžné kroužky a střídavě je také klademe do sklenice mezi hermelíny a na ně. Nakládané hermelíny zalijeme olejem, uzavřeme víčkem a necháme v chladnu 5 - 7 dní stát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |20. července 2014
**** Odpovědět
Georgina |2. června 2013
ukládám Odpovědět
ladka.berenreiterova |2. června 2013
1* Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!