Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí paštika podle pana Jeníka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí játra a 20 dkg vepřového plecka pokrájímr na kousky.Neosolená játra orestujeme na másle.Vepřové maso osolíme,smícháme s koriandrem,černým pepřem,jalovcem,tymiánem a 2 stroužky česneku a opečeme na 10 dkg slaniny a 2 pokrájených cibulích.Takto připravené plecko rozmixujeme a společně s játry,1 dl trvanlivé smetany ke šlehání a 0,5 dl koňaku.Podle potřeby dochutíme.Formu na biskupský chlebíček vyložíme alobalem a naplníme směsí.Zalijeme kouskem rozehřátého másla a dáme vychladit..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |13. května 2014
zajimave Odpovědět
Marťula09 |12. dubna 2014
vyzkouším .... Odpovědět
Zdendula|9. května 2014
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!