Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí piškoty (malé i ty dlouhé)

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

vyšleháme žloutky s 1/3 cukru krupice bílky se zbytkem cukru krupice v tuhý sníh!! vyšlehané hmoty lehce spojíme přimícháme prosytou mouku (žádné zbytečné promíchávání) stříkáme sáčkem s hladkou trubičkou nebo děláme malé bochánky lžící posypeme cukrem moučkou přes sítko zbytek cukru sfouknem z papíru aby se nepálil a pečeme při 200 stupních až nabydou dopékáme při 160.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |17. řijna 2013
dodrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!