Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí povidla

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Švestky vypeckujeme a semeleme. Smícháme s cukrem a octem a pečeme při 180 stupních 6 hodin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vendula Ševčíková |8. května 2013
ukládám Odpovědět
betina|2. září 2016
prosím poraďte musí být povidla v troubě přikrytá? Odpovědět
Evelyn|31. srpna 2016
Tohle je nejlepší způsob na švestková povidla. Autorka jen zřejmě zapomněla dodat, že se povidla nesmějí za žádnou cenu míchat. I když ze začátku mohou být cítit, jako by se něco připalovalo, ale to jsou jen zbytečky na okraji pekáče, netřeba se lekat. Povidla jako taková se NIKDY nepřipálí, dokud s nimi nezačnete míchat. Vůbec na ně nesahejte. A kdo šetří kalorie cukru stačí bohatě 0,5 kg. Syrové švestky s octem a cukrem se nechávají přes noc odstát a teprve potom do trouby. Odpovědět
PetryAnetka|3. srpna 2014
vyzkouším Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!