Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí "ruská zmrzlina"

Autor receptu: pajunc (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Šlehačku, kondenzované mléko a vanilkový extrakt ušleháme do podoby tuhé šlehačky. Poté směs přendáme do nádoby vhodné na zmrazení nebo chlebíčkové formy, přetáhneme potravinářskou fólií a dáme zmrazit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |1. řijna 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
petra.stefanova.7 |30. května 2013
recept vypadá dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
super Odpovědět
Rentiér1946 |20. dubna 2013
dobré Odpovědět
li33 |19. dubna 2013
supr :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!