Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rajčatová šťáva

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zralá rajčata otrháme ze stonku, umyjeme je, nakrájíme speciálním nožem na zeleninu na kusy. V hrnci přivedeme do varu na cca 5 min, naplníme do zavařovacích sklenic, zavíčkujeme. Sterilujeme při teplotě 90°C 30 minut. Když je chuť, tak rajčata ze sklenice nalijeme do mixéru a odstředíme si rajčatovou šťávu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |11. února 2013
Rajčata působí proti únavě, zlepšují náladu, jsou mimořádně silným antioxidantem, ovlivňují kvalitu a zdraví pokožky, zlepšují obranyschopnost kůže a celého těla. Odpovědět
planeta |3. února 2013
bez konzervantů a vždy po ruce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!