Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí ravioli se špenátem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku prosít, přidat vejce a žloutky našlehané s olejem, solí a vodou, vypracovat hladké těsto. Těsto zabalit do potravinové fólie a nechat 60 minut odpočinout. Pak rozválet a vykrájet kolečka, na ně nanést náplň, přehnout napůl a okraje pevně přitlačit k sobě. Půlměsíčky propíchnout párátkem a vařit v osolené vařící vodě na mírném ohni asi 6-8 minut. Pak scedit a na talířích posypat parmazánem. Náplň - Omytý a okapaný špenát podusit na rozpuštěném másle, osolit, opepřit a okořenit muškátovým oříškem. Pak špenát vyndat a smíchat se sýrem a sezamovým semínkem. Okořenit cayenským pepřem a nechat vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!