Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rybí karbanátky

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory vařte 15–20 minut doměkka. Mezitím vlijte mléko do pánve s vyšším okrajem, osolte a opepřete a přiveďte téměř k varu. Poté do mléka vložte rybu a na mírném plameni vařte 5–10 minut, dokud se nezačne rozpadávat na jednotlivé plátky. Rybu vyjmete z mléka a osušte ji, mléko vylijte a pánev omyjte a osušte. Brambory sceďte, dejte do pánve a na mírném plameni je nechte zaschnout. Pak je rozmačkejte, přidejte k nim hořčici, majonézu nebo tatarku, jarní cibulku, kůru z citronu, petrželku a kousky ryby. Podle chuti osolte a opepřete. Rukama udělejte z hmoty 8 karbanátku. Obalte je v trojobalu: nejprve v mouce, pak je protáhněte vajíčkem a obalte ve strouhance. Smažte z obou stran dozlatova. Podávejte se skrojky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |15. května 2013
zkusil jsem to z okouna a bylo to výýýýýýýborné všem vřele doporučuji dík za skvělý recept Odpovědět
tepito |14. května 2013
zkusím Odpovědět
freya |13. května 2013
vyzkoušim Odpovědět
A |12. května 2013
ukládám , super recept Odpovědět
david.kruml.1 |12. května 2013
super jdu na ryby a z první kterou chytím budou tyto karboše Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!