Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rybízové víno

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rybízovou štávu naředíme rybízovou vodou, přidáme cukr, kvasinky a necháme kvasit 6 až 8 týdnů. Pak víno stočíme,necháme několik dní stát a opět stočíme. Postup opakujeme nejméně třikrát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetaDomca |17. května 2013
loni ho dělal muž, lets se na něj chystáme, mě krásně uleželé Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
meinita |17. května 2013
to mi vždy dělal babička :-) Odpovědět
darina.studenkova.5 |17. května 2013
mnam Odpovědět
Michi |17. května 2013
super, to dělával tatínek :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |17. května 2013
jé to si pamatuji z dětství :) ukládám Odpovědět
laetti |17. května 2013
bezva, ukládám Odpovědět
JanaB |16. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
maka |16. května 2013
super díky ukládádm Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!