Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr II

Autor receptu: teddy.starry (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou. Pozor, přesná rovná kávová lžička, jinak se musí naředit znovu tvarohem. Můžeme případně přimíchat další přísady podle chuti (šunka, pažitka, niva) a necháme 10 minut uležet. V kastrolu rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce a to je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít původní tvarohovou chuť. Stane se z něj opravdu tavený mazací sýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |10. června 2013
dobrotka Odpovědět
lucikpucik |11. května 2013
zkusím :) Odpovědět
meinita |10. května 2013
zkusím Odpovědět
dagos |9. května 2013
zajímavé, dávám do oblíbených :-) Odpovědět
Uzzi1 |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
šupina73|9. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!