Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr za 10 minut

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
47× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami jako je koření a tak. (záleží jakou příchuť sýru chceme) a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JitkaS. |24. května 2013
ukládám Odpovědět
Linda |16. května 2013
zajímavé Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
tamata |14. května 2013
dobrý nápad :) Odpovědět
rikabe |10. května 2013
Zdravá alternativa bez éček :) Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Petruna |9. května 2013
super :) Odpovědět
Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
slavuska |7. května 2013
znám, zkoušela jsem, první den je super, druhý taky, ale pak už mi i ve šroubovací sklničce se začala odděovat voda,a zůstala na dně. akže doporučuji snís do druhého dne :) Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
super :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!